Uddannelser og viden indenfor ledelse

Uddannelser og viden indenfor ledelse

Hvis man som leder eller direktør søger ny viden om bestyrelsesarbejde, kan man se mere på se-institute.dk. Her kan man få ny viden og læse artikler, samt deltage i Executive Forum for at blive klogere på fremtidens bestyrelsesarbejde.
Når man som leder er medlem af en bestyrelse, er det vigtigt at man altid er opdateret indenfor ny strategisk viden. På vores hjemmeside er det muligt at deltage i et nyt INSEAD program med fokus på bestyrelsesarbejde. Denne uddannelse er målrettet erfarne medlemmer indenfor bestyrelsesarbejde. Uddannelsen har som mål at give bestyrelsesmedlemmerne ny viden og aflære gamle vaner og rutiner

Prøv vidensbanken

Gå ind på https://www.se-institute.dk/bestyrelsesarbejde/ og se de mange spændende artikler om bestyrelsesarbejde. Der er blandt andet også inspiration til, hvordan man skal tackle bestyrelsesarbejdet under coronaepidemien. Derudover kan der findes artikler om kvinder i bestyrelser, og hvordan man får tænk Grundtvig ind som en inspirator i bestyrelsesarbejdet.
Tjek gerne de andre uddannelser indenfor ledelse, og find netop den uddannelse der passer til virksomheden. Klik gerne ind på vores vidensbank. Der er masser af nyttig viden indenfor ledelse, strategi, bestyrelse og digitalisering. Det er vigtigt at følge med samfundsudviklingen, og derfor kan man altid finde relevante artikler om ledelse og bestyrelsesarbejde på hjemmesiden.
Det er vigtigt, at man som leder også evner at rumme og høre alle medlemmer i en bestyrelse. Derfor er der både fokus på at skabe vækst og effektivitet, men samtidig også arbejde med virksomhedens værdier indenfor bestyrelsesarbejdet.
Såfremt bestyrelsesarbejdet er præget af ” vi gør som vi plejer” kan det være en ide at sende ledelsen på efteruddannelse. Få bearbejdet gamle vaner og rutiner, og se udfordringerne fra nye synsvinkler.

Share this post