Et smart og eksklusivt vinkøleskab
Vin er noget, der kan fremhæve de egenskaber, der kendetegner en bestemt ret. Når det gælder kød, så har vi alle sammen hørt, at der er forskellige vine, der passer til nogle bestemte typer kød. Man plejer at sige, at rødvin og rødt kød er den perfekte kombination. Fordi rødvin har et højt indhold af tannin, så er det med til at forbedre den måde, rødt kød smager på. Tannin er et surt plantestof. I rødvin stammer tannin fra drueskallerne, stilkene og kernerne. Det kan lyde lidt mærkeligt, at druemosten skulle indeholde tannin fra skallerne, stilkene og kernerne. Men det hænger sammen med den måde, vinproducenter laver vin på. Vinmagere benytter sig nemlig af en metode, der hedder maceration. Maceration går ud på at mase duerne og deres skaller. Derefter lader man druemosten ligge sammen med stilkene, kernerne og drueskallerne. På den måde får druemosten tanninen fra disse dele af druerne. Det er en proces, der kan varer fra 1-2 dage eller flere, afhængig af hvad vinproducenten synes, er mest hensigtsmæssigt. En anden type vin, der også laves ved hjælp af maceration, er rosévin. Men i modsætning til rødvin lader man druemosten ligge sammen med drueskallerne i et par timer. Derfor indeholder rosévin mindre tannin end rødvin. Men der er selvfølgelig andre vintyper som fx hvidvin og mousserende vin. Der er tale om vintyper, der skal serveres ved lav temperatur. På https://www.eico.dk/vinkoeleskabe kan du bestille smarte og eksklusive vinkøleskabe, der kan hjælpe dig til at servere vin for dine gæste ved den helt rigtige temperatur.
Vinkøleskabene fås med forskellige temperaturzoner
Hvis du klikker på det anviste link i artiklen, vil du kunne besøge Eicos webshop, hvor man tilbyder vinkøleskabe med forskellige temperaturzoner. Du kan vælge mellem monozone, dualzone og multizone vinkøleskabe.